Kalle kaasalainen telia

Kalle Kaasalainen – Director – Telia – LinkedIn Finland

Kalle Kaasalainen · Director, Head of Quality and Security Management at Telia Finland · Report · Report · Activity · Experience · Education · More activity by Kalle.

Kalle Kaasalainen – Myyntipäällikkö – JS-Group Oy | LinkedIn

Kalle Kaasalainen. Director, Head of Quality and Security Management at Telia Finland. Jyväskylä. 2 others named Kalle Kaasalainen are on LinkedIn.

Puolustusvoimilta Telialle kansallinen yritysturvallisuustodistus

10.12.2021 — Siksi kehitämme ja parannamme käytäntöjämme kaiken aikaa”, sanoo Telian turvallisuusjohtaja Kalle Kaasalainen.

Yritysturvallisuustodistus on osoitus Telian ja sen omistuksessa olevien yhtiöiden korkeasta turvallisuustasosta.

JS-Group Oy | Yritys- ja taloustiedot – Kauppalehti

JS-Group Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

Kaasalainen Kalle Kalervo (PRH). Yrityksen kieli: suomi (YTJ). Puhelin: 02851100 (YTJ). Sähköposti: info@jsgroup.fi (YTJ). Postiosoite: Peltolanrinne 1 A 1, …

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen JS-Group Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Kalle Kaasalainen T:mi | Yritys- ja taloustiedot – Kauppalehti

Kalle Kaasalainen T:mi | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Kalle Kaasalainen T:mi taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Suomi valmistautuu kyberhyökkäyksiin – Ilta-Sanomat

Suomi odottaa kyberhyökkäyksiä – viranomaisten, teleoperaattorien ja yritysmaailman valmistautuminen on syvää ja hyvää – Tietoturva – Ilta-Sanomat

13.5.2022 — Havainnointikykyä on parannettu, Telian turvallisuusjohtaja Kalle Kaasalainen muotoilee. Ukrainassa on nähty wipereitä eli tiedot …

Suomen verkoissa on paikkaamattomia haavoittuvuuksia, jotka avaavat oven verkkohyökkääjälle. Muualla maailmassa viranomaiset ja yrityskenttä eivät kuitenkaan kykene samanlaiseen yhteistyöhön kuin täällä.

Näin Venäjän kyberhyökkäyksiin varaudutaan Suomessa

11.5.2022 — Telian turvallisuusjohtaja Kalle Kaasalainen kertoi yhtiön lehdistötilaisuudessa, että Telia on sekä velvoitettu että sitoutunut …

Venäjä ei murtanut Ukrainan selkärankaa eikä sen nettiyhteyttä

Venäjä ei murtanut Ukrainan selkärankaa eikä sen nettiyhteyttä – Nato-jäsenyyteen valmistautuvan Suomen verkoissa “tyyntä myrskyn edellä”

12.5.2022 — Sodan syttymisen jälkeen DNA:n, Telian ja Elisan matkapuhelinliittymistä on voinut … Kalle kaasalainen. telia. turvallisuusjohtaja.

Suomi on valmistautunut häirintään. Jos sabotaasi tai myrsky katkoo sähköt suomalaiselta tukiasemalta, akuista riittää virtaa vähintään kolmeksi tunniksi. Monissa Euroopan maissa akkuja ei ole ollenkaan.

Työntekijät syyttävät Suomen Kotidataa alipalkkauksesta ja …

Työntekijät syyttävät Suomen Kotidataa alipalkkauksesta ja laittomuuksista – yritys tuottaa palveluita Elisalle ja Telialle

22.7.2020 — Yritys tuottaa Elisalle, Telialle ja muille isoille yrityksille ICT-palveluita. … Jenni Nieminen ja pääluottamusmies Kalle Rantasuo.

Työntekijät marssivat ulos työpaikoiltaan tänään keskiviikkona ja pysyvät poissa perjantai-iltaan saakka.

Keywords: kalle kaasalainen telia