Kiirevastaanotto nokia

Kiirevastaanotto tiedottaa – Nokian kaupunki

1.4.2022 — Nokian terveyspalveluiden kiirevastaanoton puhelin 03 5652 1200 palvelee normaalisti arkisin klo 8-18 ja viikonloppuna klo 9-18.

Nokian ensiapu on jatkossa kiirevastaanotto – toiminta siirtyy …

15.5.2020 — Nokian kiirevastaanoton puhelinnumero on 03 5652 1200. Kiirevastaanotolla ei uusita reseptejä. Lisätiedot: johtava ylilääkäri Katja Ylitolva, …

Kiirevastaanotto – Suomi.fi

Terveyskeskustasoinen kiireellinen hoito Vihnusasemalla. Käyntitiedot. Vihnuskatu 3 37100 Nokia. Palvelupaikka kartalla.

Pirkanmaan hyvinvointialue – pirha.fi

Tervetuloa Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuille! Tältä sivustolta löydät tietoa Pirkanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista 1.1.2023 alkaen.

Nokian terveyskeskus, Vihnuksen terveysasema – pirha.fi

Soita aina kiirevastaanoton numeroon ennen sote-asemalle lähtemistä. Soita päivystysapuun 116117 silloin, kun asuinkuntasi kiirevastaanotto on suljettuna.

Nokia | Tampereen yliopistollinen sairaala

Mikäli soitat Pirkanmaan raja-alueelta, puhelu saattaa paikantua toisen sairaanhoitopiirin puolella olevaan tukiasemaan. Saat tarvittaessa yhteyden Pirkanmaan …

Nokian terveyspalvelut – Facebook

Nokian terveyspalvelut. … Nokian terveyspalvelut kertoo toiminnastaan ja julkaisee ajankohtaisia … Kiirevastaanotto on tällöin auki klo 9.00-16.00.

Milloin Nokian Vihnusaseman päivystys on auki … – Aamulehti

Milloin Nokian Vihnusaseman päivystys on auki? Vihnusasema sulkeutuu jatkossa aiemmin – Pirkanmaa – Aamulehti

9.11.2021 — Jatkossa kiirevastaanotto on auki maanantaista perjantaihin kello 8–18 ja lauantaista sunnuntaihin sekä pyhinä kello 9–18. Vielä tällä hetkellä …

Kaupungin tiedotteessa neuvotaan, että kello 18:n jälkeen on hyvä soittaa päivystysavun numeroon 116 117 ennen Acutaan lähtöä.

KESÄTYÖ: Sairaanhoitaja, vastaanottopalvelut Nokia …

KESÄTYÖ: Sairaanhoitaja, vastaanottopalvelut Nokia, Sastamala ja Ylöjärvi – Pirkanmaan hyvinvointialue – Kuntarekry

9.2.2023 — KESÄTYÖ: Sairaanhoitaja, vastaanottopalvelut Nokia, Sastamala ja Ylöjärvi … Kiirevastaanotto toimii myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Avoin työpaikka: KESÄTYÖ: Sairaanhoitaja, vastaanottopalvelut Nokia, Sastamala ja Ylöjärvi, Pirkanmaan hyvinvointialue – Kuntarekrystä löydät kunta-alan avoimet työpaikat.

Sote-palvelut siirtyy parin päivän päästä hyvinvointialueille

Sote-palvelut siirtyy parin päivän päästä hyvinvointialueille – Mikä Nokialla muuttuu ja mikä ei? – Uutiset – Nokian Uutiset

30.12.2022 — Nokialla kiireetön ja kiireellinen vastaanotto toimivat tuttuun tapaan. … Kiirevastaanotto on avoinna arkisin kello 8-18 sekä …

Pirkanmaan hyvinvointialueelle tulee uusi terveysneuvonnan puhelinnumero. Nokialla kiireetön ja kiireellinen vastaanotto toimivat tuttuun tapaan.

Keywords: kiirevastaanotto nokia