Nokia 5 android käyttöohje

Näppäimet ja osat – Nokia 5 -käyttöopas

Jotkin laitteen osat ovat magneettisia. Laite saattaa vetää puoleensa metallisia materiaaleja. Älä pidä luottokortteja tai muita magneettiraidallisia kortteja …

Nokia 5 Käyttöopas

19.10.2022 — Synkronointi alkaa automaattisesti silloin, kun puhelin on yhteydessä Internetiin. Palauta sovellusasetukset edellisestä Android-puhelimesta.

Nokia 5 -käyttöopas

Jos jokin asennettu sovellus tarvitsee poistettua sovellusta, asennettu sovellus ei ehkä enää toimi. Lisätietoja on asennetun sovelluksen käyttöohjeessa.

Nokia 5 käyttöohje suomeksi – Kayttoohje.fi

Suomenkielinen käyttöohje Nokia 5 Android-älypuhelimelle. Katso sivuiltamme kattava käyttöohje suomeksi Nokia 5 älypuhelimelle.

Nokia 5 – Käyttöopas

Hyödynnä Android-puhelimesi koko potentiaali Google Playn avulla – sovellukset, musiikki, elokuvat ja kirjat ovat valmiina viihdyttämään sinua. Tarvitset vain …

Nokia 5 käyttöohje (Suomalainen – 65 sivut)

Käyttöohje. Katso Nokia 5 käyttöohjeet täältä ilmaiseksi. Tämä opas kuuluu luokkaan Älypuhelimet, ja sen on arvioinut 1 ihmistä keskimäärin arvosanalla 6.5.

Nokia 5 älypuhelin (hopea) – Gigantti verkkokauppa

Suorituskyvystä vastaavat Qualcomm Snapdragon 430 -prosessori ja Android 7.1 Nougat -käyttöjärjestelmä. Kestävä rakenne. Yhtenäisen alumiinirungon ja erittäin …

Nokia 5 tekniset tiedot – Puhelinvertailu

Android | 5,2″ | 16 GB. Nokia 5 on Android -käyttöjärjestelmää käyttävä älypuhelin. Puhelimessa on 16 GB tallennustilaa. Käyttömuistia (eli RAM-muistia) …

Laiteapu – Nokia 5.3 – Elisa

Elisa – Laiteohjeet – puhelimet, tabletit ja älykellot

Hanki vaiheittaisia ohjeita Nokia 5.3 -laitteellesi. Valitse aihealue löytääksesi … Nokia 5.3 – Android 10 … Käyttöoppaan lataaminen. Wlan/ WiFi.

Tältä sivulta löydät apua laitteesi käyttöön ja asetuksiin. Löydät selkeät kuvalliset ohjeet suosituimmille puhelimille ja tableteille.

Arvostelussa Nokia 5.4: Tasavahva älypuhelin kohtaa 200 …

Arvostelussa Nokia 5.4: Tasavahva älypuhelin kohtaa 200 euron hintaluokassa kovaa kilpailua | Mobiili.fi

5.3.2021 — Ensimmäinen Nokia 5 saapui markkinoille 2017, ja sittemmin … minkä lisäksi puhdas vakio-Android tarjoaa mutkattoman käyttökokemuksen.

Keywords: nokia 5 android käyttöohje