Nokia fontti

Nokia kehitti 20 vuotta sitten maailman luetuimman fontin …

Tekniikan Maailma

21.1.2021 — Nokia kehitti 20 vuotta sitten maailman luetuimman fontin, jonka olemassaoloa olet tuskin edes tiedostanut ja muut TM:n poiminnat päivän …

Miten muutan tekstin kokoa puhelimessani? – Nokia

Valitse Asetukset > Esteettömyys > Kirjasimen koko . Valitse haluamasi kirjasimen koko liukusäätimen ja esimerkkitekstin avulla.

Nokia Font – Dafont Free

Fontti NOKIA on loistava valinta lisätäksesi näkyvyyttä projektissasi. Vaikka typografia on perinteinen, peruselementit ovat loistavia.

Tässä on Nokian uusi fontti – Nokia Pure | Tivi

27.3.2011 — Nokia on uusimassa brändiään ja laittoi rattaat pyörimään suunnittelemalla nykyisen Nokia Sans -fontin tilalle uuden Nokia Pure -fontin.

Nokian uudistuminen näkyy myös kirjasimissa. Yhtiö on uusinut fontin, jota käytetään puhelimissa ja yhtiön muussakin toiminnassa. Vanha Nokia Sans korvataan uudella Nokia Pure -fontilla. Yhtiö halusi lisää kauneutta ja harmoniaa, mutta taustalla oli myös yksi käytännön tekijä.

Fontti NOKIA ilmainen | MaisFontes

Vuosituhannen vaihteessa Nokian brändin arvo oli kymmeniä miljardeja euroja … Sen kertoo Nokia Font -kirjainperheen suunnittelussa mukana ollut Jussi Kapanen.

Fontti NOKIA on loistava valinta lisätäksesi näkyvyyttä projektissasi. Vaikka typografia on perinteinen, peruselementit ovat loistavia.

Nokia Font and Nokia Font Generator – Font Meme

Nokia Font and Nokia Font Generator

NokiaKokia Font Download (NOKIA Font) – Fonts4Free

NokiaKokia font, aka NOKIA font is a basic, sans-serif font. NokiaKokia font is available for free download for noncommercial, personal projects.

Nokia uusii brändiään, puhelimiin uusi fontti – Muropaketti.com

Nokia uusii brändiään, puhelimiin uusi fontti – ohjeet käyttöönottoon – Muropaketti.com

Nokia on uusimassa brändiään ja laittoi rattaat pyörimään suunnittelemalla nykyisen Nokia Sans -fontin tilalle uuden Nokia Pure -fontin. Nokian oma suunnittelutiimi on työstänyt skandinaavista suunnittelua mukailevan Nokia Pure -fontin sveits…

Juuso Pekkinen | Yle Areena – podcastit

Selkeä ja erottuva Nokia Font oli miljardien ihmisten käyttämä kirjaintyyppi – kunnes se katosi | Juuso Pekkinen | Yle Areena – podcastit

Vuosituhannen vaihteessa Nokian brändin arvo oli kymmeniä miljardeja euroja ja yhtiön puhelimia myytiin vuosittain satoja miljoonia. Nokia loi noihin aikohin yhdessä maailman huippusuunnittelijoiden kanssa kunnianhimoisen ja ominaisuuksiltaan jopa vallankumouksellisen fontin. Kirjaintyypistä ei kuitenkaan pidetty sen suurempaa meteliä – yhtenä riskinä nähtiin, että kilpailijat kopioisivat fontin.Tässä jaksossa kuulet tähän asti vähemmän huomiota saaneen ja sittemmin kadonneen suomalaisen fontin tarinan. Sen kertoo Nokia Font -kirjainperheen suunnittelussa mukana ollut Jussi Kapanen. Juuso Pekkinen haastattelee.Kohtaamisia syvässä päässä.

Keywords: nokia fontti