Nokia hakkapeliitta 8 hinta

Nokian Hakkapeliitta 8 alkaen 54,56 € | kka.fi

Talvirenkaat – Nokian Hakkapeliitta 8 SUV renkaat alkaen 95,48 euroa – Löydä haluamasi renkaat edullisimpaan hintaan vertailustamme ja osta tästä!

Talvirenkaat – Nokian Hakkapeliitta 8 renkaat alkaen 54,56 euroa – Löydä haluamasi renkaat edullisimpaan hintaan vertailustamme ja osta tästä!

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV alkaen 95,48 € | kka.fi

Nokian Tyres Hakkapeliitta 8. 4.3- 415 Asiakasarvostelut. 177.32 € 187.24 €. Oikeat tuotteet autollesi?

Talvirenkaat – Nokian Hakkapeliitta 8 SUV renkaat alkaen 95,48 euroa – Löydä haluamasi renkaat edullisimpaan hintaan vertailustamme ja osta tästä!

Nokian Hakkapeliitta 8 Renkaat Nastarenkaat

Hakkapeliitta 8 Nokian 205/60R16 nastarenkaat 4kpl, Renkaat ja vanteet, Mäntsälä, … Nokia hakkapeliitta 8, 235/55R18, Renkaat ja vanteet, Järvenpää, Tori.

Koko Suomi, Tori.fi

Rengas365 nettisivustolta löydät Nokian Hakkapeliitta 8 nastarenkaat oikeaan hintaan. Meiltä saat edulliset hinnat, henkilökohtaisen palvelun ja nopean …

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 1035ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Osta Nokian Hakkapeliitta 8 nastalliset talvirenkaat netistä

Osta Nokian Hakkapeliitta 8 nastalliset talvirenkaat netistä – Rengas365.fi

Hinta- ja tuotetiedot. Hintaopas vertailee verkko- ja kivijalkakauppojen hintoja ja tarjouksia. Valmistaja. Nokian. Leveys. 205 mm. Profiili. 55. Halkaisija.

Osta Nokian Hakkapeliitta 8 nastalliset talvirenkaat netistä RENGAS365:ltä. Edulliset hinnat, henkilökohtainen palvelu, & nopeat toimitukset Nokian Hakkapeliitta 8 nastarenkaille. Tilaa jo tänään!

Nokian Hakkapeliitta 8 205/55 R 16 94T Nastarengas

Nokian Hakkapeliitta 8 205/55 R 16 94T Nastarengas halvin hinta | Katso päivän tarjous – Hintaopas.fi

Nokian Hakkapeliitta 8. Renkaan tyyppi: Kaikki, Jokasään renkaat, Kesärenkaat … Hintakategoria: Kaikki, Laatu edullisten renkaiden, Suosittelemme. Merkki:.

Vertaa hintoja Nokian Hakkapeliitta 8 205/55 R 16 94T Nastarengas Talvirenkaat

Nokian Hakkapeliitta 8 – Rengas-Online

Hae renkaita

Nokias Hakkapeliitta 8 är som starkast i krävande förhållanden. På is är greppet betydligt bättre än konkurrenterna, accelerations- och bromsgrepp är skarpast …

Nokian Hakkapeliitta 8 215/55-17 talvirengas – Karkkainen.com

Nokian Hakkapeliitta 8 215/55-17 talvirengas | Karkkainen.com verkkokauppa

Myydään nokia hakkapeliitta 8 alkaen 25 €. Ilmoituksia yhteensä 2222, Myydään käytetty, ostetaan ja rekrytoidaan. Kaikki Myydään nokia hakkapeliitta …

Mielenrauhaa talvisille teille

Ylivoimainen jarrutus- ja kiihdytyspito
Enemmän ja ympäristöystävällisempiä ajokilometrejä Nokian Hakkapeliitta 8saavutti jaetun 1. sijanTekniikan Maailman (17/2016) uusimmassa talvirengastestissä.”Edelleen markkinoiden ykkönen. Nokian Hakkapeliitta 8 on suunniteltu tositalveen, nastat purevat hyvin ja hallinta on ääritilanteissa helppoa. Pito jäällä ja ajettavuus kaikissa talviolosuhteissa huippuluokkaa.” Voittokulku jatkui myös Tuulilasin (12/2016) vertailussa. Tuulilasin mukaan testivoittaja Hakkapeliitta 8 hallitsee ylivoimaisesti kaikissa talviolosuhteissa.”Nokian Hakkapeliitta 8 on vahvimmillaan vaativissa olosuhteissa. Jäällä kilpailijoitaan huomattavasti parempi pito, kiihdytys- ja jarrutuspito myös lumipinnalla terävintä kärkeä. Rengas on helppo hallita ääritilanteissa ja polttoainekulutus on matala.”

Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas on suunniteltu toimiman erinomaisesti juuri pohjoisen vaihtelevissa olosuhteissa, mikä näkyy ja tuntuu talviautoilijan jokapäiväisessä ajossa. Tämän loistorenkaanerilaiset innovaatiot vievät talviajamisen täysin uudelle aikakaudelle, jossa ratkaisevat turvallisuus talvisilla teillä ja tienkuluman vähentäminen. Uusien keksintöjensä ansiosta Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen talvisille teille. Renkaan ylivoimaisuus näkyy esimerkiksi jarrutus- ja kiihdytyspidossa, kulumiskestävyydessä sekä erinomaisessa ajomukavuudessa.

Renkaan on pohjoisissa olosuhteissa toimittava lumisen ja jäisen pinnan ohella luotettavasti myös paljaalla tiellä. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaan pintakuvio on uudelleen muotoiltu siten, että renkaan käytös on tasaista ja varmaa myös silloin, kun liikut sulilla teillä. Renkaan keskialueen 3D-viistotukilamellit tukevoittavat renkaan rakennetta ja tämä saa renkaan vastaamaan tunnollisesti ja nopeasti ohjausliikkeisiin. Myös renkaan ajettavuus kaarteissa ja väistötilanteissa on erinomainen, minkä takaavat ulkopuolen olka-alueen 3D-lukkolamellit, jotka lukitsevat kuviopalat tiekosketuksessa yhteen. Myös ajoääni on hiljaisempi kun alla rullaavat Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaat. Nokian Hakkapeliitta 8 -renkaalla ajat entistä ympäristöystävällisemmin, sillä sen vierintävastus on edeltäjäänsä Nokian Hakkapeliitta 7 -nastarengasta lähes 5 % alhaisempi. Matalampi vierintävastus vähentää haitallisia päästöjä ja polttoaineenkulutusta. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas säästää siis sekä ympäristöä että euroja.

Jo aiemmista Nokian Hakkapeliitoista tutut uransyvyysmittari DSI (Driving Safety Indicator) ja talvikulumisvaroitin WSI:n (Winter Safety Indicator) lisäävät Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaan turvallisuutta entisestään. Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä. Talvikulumisvaroittimen lumikidetunnus taas näkyy renkaan pinnassa neljän millimetrin urasyvyyteen asti. Kun lumikidetunnus on kulunut pois, autoilija tietää että on syytä hankkia uudet talvirenkaat, jos mielii varmistaa riittävän turvallisuuden.

Trygghet för vintervägar

Överlägset broms- och accelerationsgrepp
Allt fler miljövänliga körkilometer Nokian Hakkapeliitta 8 uppnådde delad 1:a plats i Tekniikan Maailmas (17/2016) senaste vinterdäckstest." Fortfarande nummer ett på marknaden. Nokian Hakkapeliitta 8 är designad för riktig vinter, dubbarna biter bra och kontroll är lätt i extrema situationer. Grepp på is och körbarhet under alla vinterförhållanden i toppklass." Segersviten fortsatte även i Tuulilas (12/2016) jämförelse. Enligt vindrutan dominerar testvinnaren Hakkapeliitta 8 överlägset i alla vinterförhållanden.Nokias Hakkapeliitta 8 är som starkast i krävande förhållanden. På is är greppet betydligt bättre än konkurrenterna, accelerations- och bromsgrepp är skarpast till och med på snö. Däcket är lätt att kontrollera i extrema situationer och bränsleförbrukningen är låg."

Nokian Hakkapel

Myydään nokia hakkapeliitta 8 – Kauppapaikat.net

Nokian Hakkapeliitta 8 205 55 R16, pinta noin 5-6mm, nastat huonot. Noin 5v vanhat.Vain nouto. Tori | 11.02.2023 | Joensuu …

Hakkapeliitta 8 hinta – Kauppapaikat.net

Hakkapeliitta 8 hinta alkaen 20 €. Ilmoituksia yhteensä 18404, Myydään käytetty, ostetaan ja rekrytoidaan. Kaikki Hakkapeliitta 8 hinta-ilmoitukset sivustoilta Tori.fi, Nettiauto.com, Duunitori.fi, Findit.fi, Nettimoto.com ja Nettimarkkina.com.

Keywords: nokia hakkapeliitta 8 hinta