Onko sinulla onnen numeroita? Tarkista täältä päivän Lomatonni tulokset ja paljon muuta!

Lomatonni on suosittu lottopeli Suomessa, ja monet suomalaiset odottavat jännityksellä päivittäisiä tuloksia. Jos sinullakin on omat onnen numerosi tai haluat tietää, onko sinun lottokuponkisi voittanut, voit tarkistaa päivän Lomatonni tulokset helposti täältä!

Miten tarkistaa päivän Lomatonni tulokset

Tarkistaaksesi päivän Lomatonni tulokset, sinun tarvitsee vain katsoa ne alla olevasta taulukosta:

Päivämäärä Voittavat numerot Onnennumero
1.1.2022 5, 12, 18, 24, 36 9
2.1.2022 3, 8, 15, 19, 27 4
3.1.2022 10, 14, 21, 25, 39 7

Yllä olevassa taulukossa on esimerkkejä päivän Lomatonni tuloksista. Päivämäärästä näet, milloin kyseiset numerot arvottiin, ja voittavat numerot sekä onnennumero ovat kunkin päivän kohdalla.

Mitä tehdä, jos voitat Lomatonnista

Onnittelut, jos sinulla oli voittavia numeroita Lomatonnissa! Voit noutaa voittosi mistä tahansa Lotto-pisteestä tai asiamiehestä. Muista pitää lottokuponkisi tallessa, sillä sinun täytyy esittää se voiton lunastamista varten.

Voitot maksetaan käteisenä aina 200 euroon asti. Mikäli voittosumma ylittää 200 euroa, sinun täytyy käydä Veikkauksen toimipisteessä lunastamassa voitot.

Etsi päivän tulokset nopeasti

Jos haluat tarkistaa tietyn päivän Lomatonni tulokset, voit käyttää sivuston hakutoimintoa. Syötä haluamasi päivämäärä hakukenttään, ja saat heti tiedot kyseisen päivän tuloksista. Voit myös selata aiempia tuloksia helposti käyttämällä vierityspalkkia.

Lisää lottopelejä ja tuloksia

Lisäksi täällä voit tarkistaa päivän MTV3 lotto tulokset ja muita Loton tuloksia. Jos haluat tietää, mitkä numerot arvottiin viimeisimmässä lottoarvonnassa, tarkista tulokset täältä.

Niin Lomatonnissa kuin Lotossakin on aina pieni mahdollisuus osua oikeisiin numeroihin ja voittaa suuria summia rahaa. Joten, älä missaa päivän Lomatonni tuloksia ja pidä sormesi ristissä omiesi numeroidesi vuoksi!

Artiklen Onko sinulla onnen numeroita? Tarkista täältä päivän Lomatonni tulokset ja paljon muuta! har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 36 anmeldelser